Sulinka Eerdmans overleden – 2020

Eind april is Sulinka Eerdmans overleden. Sulinka heeft bijna 20 jaar heel intensief de huisartsen projecten van Rotary Doctors gestuurd, gestimuleerd, begeleid en met hart en ziel ondersteund.

Als ze niet in Kenia actief was, was ze op de achtergrond wel bezig met het voorbereiden van nieuwe uitzendingen van collega’s.

Wij herinneren ons Sulinka als een sterke, bevlogen vrouw met een enorme toewijding aan Rotary Doctors. Haar warme hart lag bij de huisartsen-projecten, waar zij jarenlang een onvergetelijke rol speelde.

Wij zullen haar niet vergeten.

Bestuur en vrijwilligers Rotary Doctors in the Netherlands